Events

NPG – Er eventpartner

I NPG har vi en förkärlek för varumärkesbyggnad och kommunikation och arbetar för värdeskapande, samlande och unika upplevelser som skapar lönsamma möten mellan människor. Vi ger personlig service och tar hand om hela eller delar av organisationen av ert event, så du kan koncentrera dig på det som betyder mest för dig – dina besökare. 

 

Hur vi jobbar

Tillsammans med NPG får du en samarbetspartner som vet vad som krävs för att skapa ett bra arrangemang, från idéfas, till konceptutveckling, kommunikation, leverans, genomförande och uppföljning.

 

NPG har över 30 års erfarenhet i branschen och levererar allt du kan förvänta dig av en professionell arrangör, och kanske lite till. Vi skräddarsyr varje event för att möta varje uppdragsgivares behov och målsättning. Oavsett storlek och format så är vårt fokus detsamma; att leverera upplevelsebaserad kommunikation i mötet mellan människor.

 

 

Vi bistår med bl a innehåll, projektledning, genomförande och uppföljning av mässor, konferenser, corporate events lanseringar, företagsutställningar och showrooms. 

Behöver du en partner för ett kommande event?

Kontakta oss gärna!

 

 

Til toppen