Mässmonter

NPG är en mäss- och eventbyrå med erfarna projektledare och designers som arbetar med konceptutveckling, produktion och genomförande av mässor och event världen över.  

 

NPG är marknadsledande inom mässkommunikation, design och produktion av mässor och mässmontrar.

Vi är verksamma på flera europeiska marknader och arbetar dagligen med olika målgrupper, branscher och varumärken. Alla utställarefår samma höga kvalitet på genomförandet, oavsett storlek på projektet. Vi gör allt vi kan för att er mässa ska bli så lönsam som möjligt.

Styrkan ligger i att skapa unika mässmontrar som är anpassade efter ert mål med mässan, er bemanning, era behov och era primära budskap. Vi tror att lönsamma möten mellan människor är vad som bygger ert varumärke starkt.

 

Internationella uppdrag 

 

NPG har genom åren levererat mässmontrar, mötesplatser och kommunikationslösningar i olika storlekar och format för svenska och internationella bolag över hela världen. Våra projektledare känner flera marknader väl och vår lokala närvaro i flera länder skapa möjligheter som få andra besitter. Vi lämnar inte ett projekt i ett annat företags händer, vi följer det genom hela processen men med möjligheten att inte behöva transportera folk och material över hela världen. Det vinner ni, vi och miljön på. 

 

standesign4

 

Til toppen