• Slide 1

    Lead or follow

  • Slide 2

    Lead or follow

  • Slide 3

    Lead or follow

MÄSSOR OCH MONTRAR

NPG är marknadsledande inom mässkommunikation, design och konstruktion av mässmontrar. Vi erbjuder skräddarsydda mässmontrar, systemmontrar och ett komplett utbud av tillbehör till mäss- och eventindustrin.

Vår styrka är att skapa engagerande och unika mässmontrar till kunder över hela världen och vi har kunskapen att hjälpa er göra än bättre resultat på era satsningar. Vi erbjuder alla våra kunder samma höga kvalitet oberoende av storleken på projektet.

event

EVENT

Eventmarknadsföring som företagsevenemang och konferenser är effektiva och inriktade kanaler som tydliggör ditt budskap och förstärker personliga relationer till en specifik, utvald grupp.

NPG har en stark engagemang och lång erfarenhet av att utveckla lönsamma mötesplatser. Vi ger er ett helhetligt och strategiskt tillvägagångssätt för ditt event, ditt varumärke och dina kunder.

DIGITALA EVENT

Hur gärna man än önskar möta sina kunder, leverantörer, anställda och partners öga mot öga, så är det ibland ett mer lämpligt alternativ att ses digitalt. Vi har ett färdigt och lättapplicerat digitalt event för er att kliva in i och använda för att kommunicera med er målgrupp. Läs mer

Til toppen