Om NPG

NPG är en internationell mäss- och eventbyrå med fokus på värdeskapande projekt för företag som använder mässor och event i sin marknadsföring. Vårt mål är att skapa lönsamma möten mellan människor och att ni som initiativtagare ska kunna mäta och utveckla utfallet av era aktiviteter.

NPG har sin verksamhet via sju bolag i fyra länder och varje bolag har projektledare och designers som brinner för att skapa bästa möjliga förutsättningar för varje företags aktivitet. Vi jobbar nära varandra över gränserna då våra uppdragsgivare ofta återfinns på olika marknader över Europa och resten av världen.

Vad driver oss?

 

Vi tror på att företag med nära relation till sina kunder behåller dessa längre samt gör fler och bättre affärer. När vi levererar ett företags mötesplatser så ska de såklart vara så väl anpassade som möjligt för att de ska lyckas men vi vet också att det krävs mer än en snygg och anpassad miljö.

Vi jobbar enbart med möten mellan människor och genom vår erfarenhet och kompetens säkrar vi värdeskapandet genom ökad försäljning, starkare varumärken fler kunder och förbättrade relationer.

 

Vision

 

Vår ambition är att vara ett ledande företag i utvecklingen av upplevelsebaserad möteskommunikation för den svenska och internationella mäss- och eventindustrin. Vi vill skapa värden som går att mäta och analysera i syfte att göra nästa möte ännu bättre.

Om NPG

 

NPG etablerades 1991 i Oslo, Norge, och arbetar med upplevelsebaserad kommunikation med fokus på engagerande och värdeskapande mötesplatser.

NPG Group har idag runt 70 anställda på kontor i Oslo, Stockholm, Frankfurt samt Budapest och omsätter ca 180 miljoner.

Våra kunder och samarbetspartners omfattar allt från små till större, internationella bolag, privata och offentliga organisationer och myndigheter.

Til toppen